Welcome drink
Presecco
Amuse bouche
Tatar z pieczonego buraka, oliwa sezamowa, sezam, kolendra
Przystawka
Łosoś marynowany, żółtko sous vide, pomarańcza, koper, groszek, cukinia
Zupa
Krem z topinamburu, ceviche z przegrzebków, oliwa truflowa, chipsy z topinamburu
Intermezzo
Mus czekoladowy z rumem, sorbet bananowo-cytrynowy, tiul czekoladowy
Danie główne
Do wyboru przy dokonaniu rezerwacji
1. Polędwica cygańska, demi-glace wołowy, skorzonera, yorkshire pudding, marchew, kalafior
2. Kasza pęczak, demi-glace warzywny, burak, grzyby, twaróg wędzony
Deser
Mus truskawkowy, makaroniki, beza, truskawki, lody z buraka
Koszt: 189zł / 2 os.
Zarezerwuj już dziś!
tel.: 515 595 209, 81 45 99 200
email: a.smolarz@hotelwieniawski.pl
Menu dostępne w dniach 14-17 luty 2019.
Rezerwacje przyjmujemy do 11 lutego lub do wyczerpania dostępnych miejsc.